Menú Comunions - 2

Preu (iva incl.): 60€

-APERITIU PICA PICA A TAULA-

  • Medallons de foie mi-cuit d’ànec casolà amb poma i les seves torradetes
  • Caneló de mango tropical farcit de ceviche de gambes amb tocs cítrics
  • Tàrtar de salmó i alvocat
  • Twister F5 oriental farcit de porros, llagostins, melòs de vedella, pernil ibèric i salsa teriyaki
  • Musclos i cloïsses a l’allet
  • Calamars i xipirons a l’andalusa
  • Llagostins de la Ràpita saltats

-PRIMER PLAT (A ESCOLLIR UN)-

  • Amanida tèbia de fulles multicolors amb base de pasta fullada, bolets confitats,
  • emulsió de bacallà i llesques de pernil ibèric
  • Cua de rap amb saltat de calamarsets sobre llit de tomàquet confitat amb alfàbrega
  • Bacallà amb pell de llagostins i fons de crema de carxofes
  • Lluç de Palangre farcit de “txangurro” amb salsa de cranc blau i flam d’escamarlans

-SORBET DE LLIMONA AMB MENTA

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

  • Terrina de xai amb la seva reducció i graten de patata amb ceps i foie
  • Milfulls de llom de vedella farcides de ragouth de bolets i llesques de pernil ibèric amb reducció de
  • Pedro Ximènez i ametlles garrapinyades
  • Secret de porc ibèric cuinat al buit amb herbes del Port i la seva patateta al caliu

-POSTRES (A ESCOLLIR UN)-

  • Mostillo de pinya amb gelat de coco amb coulís de fruites del bosc
  • Coulant de xocolata negra amb crema anglesa
  • Pastís massini casolà de comunió
  • Pastís semi-fred al gust (maduixa, xocolata, llimona, cítrics, mango, …)

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA:

Vi blanc Cèntum (D.O. Rueda), negre criança la Flor de Montsant (D.O. Montsant)

i cava Brut Reserva Castillo de Perelada (D.O. Cava)

Descarrega-te'l en PDF
Loading