Menú Comunions - 2

Preu (iva incl.): 60€

-APERITIU PICA PICA A TAULA-

Medallons de foie mi-cuit d’ànec casolà amb poma i les seves torradetes

Anxova de l’Escala sobre llit de tomàquet macerat amb alfàbrega i cruixent pa de vidre

Cassoleta de tàrtar de salmó i alvocat

Twister F5 oriental farcit de porros, llagostins, melós de vedella, pernil ibèric i salsa teriyaki

Musclos i cloïsses a l’allet

Calamars i calamarsons a l’andalusa

Llagostins de la Ràpita saltats

-PRIMER PLAT (A ESCOLLIR UN)-

Amanida tèbia de fulles multicolors amb base de pasta fullada, bolets confitats, emulsió de bacallà i llesques de pernil ibèric

Cua de rap amb salsa de mango al curri

Llom de bacallà salvatge amb saltat de cors de carxofes, crema Idiazábal i pernil ibèric

-SORBET DE LLIMONA AMB MENTA

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

Terrina de costellam de porc ibèric a baixa temperatura amb poma Golden, embolicat de bacó fumat i reducció de teriyaki i alga nori

Filet de vedella al cafè de París amb wok de verduretes

Secret de porc ibèric cuinat al buit amb lacat oriental i parmentier de ceps

-POSTRES (A ESCOLLIR UN)-

Mostillo de pinya amb gelat de coco amb coulís de fruites del bosc

Coulant de xocolata negra amb crema anglesa

Pastís massini casolà de comunió

Pastís semi-fred al gust (maduixa, xocolata, llimona, cítrics, mango, …)

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA:

Vi blanc Cèntum (D.O. Rueda), negre criança la Flor de Montsant (D.O. Montsant)

i cava Brut Reserva Castillo de Perelada (D.O. Cava)

Descarrega-te'l en PDF
Loading