Menú Comunions - 1

Preu (iva incl.): 42€

-PRIMER PLAT PICA PICA A TAULA-

Medallons de foie mi-cuit d’ànec casolà amb poma i les seves torradetes

Anxova de l’Escala sobre llit de tomàquet macerat amb alfàbrega i cruixent pa de vidre

Rotlle de focaccia amb tàrtar de salmó fumat, poma i tomata seca

Xips d’albergínia amb brandada de bacallà i mel de romer

Twister F5 oriental farcit de porros, llagostins, melós de vedella, pernil ibèric i salsa teriyaki

Llagostins amb fina crema de pernil ibèric

Calamars i calamarsons a l’andalusa

Musclos i cloïsses a l’allet

Degustació de fideuà amb allioli

-SORBET DE LLIMONA AMB MENTA O DE MANDARINA-

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

Cua de rap amb llagostins a l’all i pebre

Llom de bacallà salvatge confitat en fons de ceps i microvegetals al buit

Lluç de Palangre a baixa temperatura amb salsa d’ametlles i xips de carxofa

Terrina de xai gasejat amb saltat d’espàrrecs bladers, bolets i tomatetes amb la seva reducció

Milfulles de llom de vedella (entrecot) farcides de ragut de bolets i llesques de pernil ibèric amb reducció de

Pedro Ximènez i ametlles garapinyades

Secret de porc ibèric cuinat al buit amb lacat oriental i parmentier de ceps

-POSTRES (A ESCOLLIR UN)-

Mostillo de pinya amb gelat de coco amb coulís de fruites del bosc

Mousse de tiramisú al licor “Amaretto”

Pastís massini casolà de comunió

Pastís semi-fred casolà al gust (maduixa, xocolata, llimona, cítrics, mango, …)

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA: vi blanc (D.O. Rueda), negre criança la Flor de Montsant (D.O. Montsant) I cava Brut Nature Canals & Nubiola Vintage (D.O. Cava)

Descarrega-te'l en PDF
Loading