Menú Comunions - 1

Preu (iva incl.): 42€

-PRIMER PLAT PICA PICA A TAULA-

  • Medallons de foie mi-cuit d’ànec casolà amb poma i les seves torradetes
  • Caneló de mango tropical farcit de ceviche de gambes amb tocs cítrics
  • Tàrtar de salmó i alvocat
  • Yorkshire pudding farcit de mousse de foie caramel·litzat amb mores i cruixent de ceba
  • Twister F5 oriental farcit de porros, llagostins, melòs de vedella, pernil ibèric i salsa teriyaki
  • Llagostins amb fina crema de pernil ibèric i trufa de Morella
  •  Calamars i xipirons a l’andalusa
  • Musclos i cloïsses a l’allet
  • Degustació de fideuà amb allioli

-SORBET DE LLIMONA AMB MENTA-

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

  • Cua de rap amb saltat de calamarsets sobre llit de tomàquet confitat amb alfàbrega
  • Llom de bacallà amb tempura de mel, llit de verduretes i fruites seques garapinyades
  • Lluç de Palangre farcit de “txangurro” amb salsa de musclos i flam d’escamarlans (SUPL. 3€)
  • Terrina de xai amb la seva reducció i graten de patata amb ceps i foie
  • Milfulls de llom de vedella farcides de ragouth de bolets i llesques de pernil ibèric amb reducció de
  • Pedro Ximènez i ametlles garrapinyades
  • Secret de porc ibèric cuinat al buit amb herbes del Port i la seva patateta al caliu

-POSTRES (A ESCOLLIR UN)-

  • Mostillo de pinya amb gelat de coco amb coulís de fruites del bosc
  • Coulant de xocolata negra amb crema anglesa
  • Pastís massini casolà de comunió
  • Pastís semi-fred al gust (maduixa, xocolata, llimona, cítrics, mango, …)

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA: vi blanc Cèntum (D.O. Rueda), negre criança la Flor de Montsant (D.O. Montsant) I cava Brut Nature (D.O. Cava)

Descarrega-te'l en PDF
Loading