Menú Comunions - 1

Preu (iva incl.): 42€

-PRIMER PLAT PICA PICA A TAULA-

  • Medallons de foie mi-cuit d’ànec casolà amb poma i les seves torradetes
  • Anxova de l’Escala sobre llit de tomàquet macerat amb alfàbrega i cruixent pa de vidre
  • Cassoleta de tàrtar de salmó i alvocat
  • Xips d’albergínia amb brandada de bacallà i mel de romer
  • Twister F5 oriental farcit de porros, llagostins, melós de vedella, pernil ibèric i salsa teriyaki
  • Llagostins amb fina crema de pernil ibèric
  • Calamars i calamarsons a l’andalusa
  • Musclos i cloïsses a l’allet
  • Degustació de fideuà amb allioli

-SORBET DE LLIMONA AMB MENTA-

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

  • Cua de rap amb salsa de mango al curri
  • Llom de bacallà salvatge amb tempura de mel, llit de verduretes i fruites seques garapinyades
  • Lluç de Palangre farcit de “txangurro” amb salsa de musclos i flam d’escamarlans (SUPL. 3€)
  • Terrina de xai gasejat amb saltat d’espàrrecs bladers, bolets i tomatetes amb la seva reducció
  • Milfulles de llom de vedella farcides de ragut de bolets i llesques de pernil ibèric amb reducció de
  • Pedro Ximènez i ametlles garapinyades
  • Secret de porc ibèric cuinat al buit amb lacat oriental i parmentier de ceps

-POSTRES (A ESCOLLIR UN)-

Mostillo de pinya amb gelat de coco amb coulís de fruites del bosc

Coulant de xocolata negra amb crema anglesa

Pastís massini casolà de comunió

Pastís semi-fred al gust (maduixa, xocolata, llimona, cítrics, mango, …)

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA: vi blanc Cèntum (D.O. Rueda), negre criança la Flor de Montsant (D.O. Montsant) I cava Brut Nature (D.O. Cava)

Descarrega-te'l en PDF
Loading