Menú per Grups - Núm 2

Preu (iva incl.): 32€

-APERITIU-

Mini quiche” farcida de llagostins, ceps, mató i espinacs

Taco de foie mi-cuit en xalota confitada

Llagostins saltats a l’allet

-PRIMER PLAT (A ESCOLLIR UN:)-

Tronc de lluç de Palangre a la crema d’ametlles

Lassanya de bacallà confitat a l’all amb samfaina i fina beixamel de gambes

Raviolis de pasta Won-ton amb cigaletes i puré de carxofa amb crema de galeres

Llom de bacallà salvatge al pil-pil (suplement 2€)

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

Timbal de galta de porc ibèric amb parmentier de bolets de temporada i la seva reducció de teriyaki

Secret de porc ibèric cuinat al buit amb herbes del Port

Milfulles de llom de vedella farcides de ragut de bolets i llesques de pernil ibèric amb reducció P.X.

Terrina de xai amb la seva reducció i graten de patata amb ceps i foie (suplement 3€)

-POSTRES-

Pastís casolà semi-fred de fruita de la passió

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA: Vi blanc Cèntum D.O. Rueda, negre criança la Flor de Montant i aigua. Cava brut Nature

Loading