Menú per Grups - Núm 2

Preu (iva incl.): 32€

-APERITIU-

Mandonguilla de tonyina roja cruixent amb “chutney” de mango

Llagostins saltats a l’allet

Bunyols de bacallà amb melmelada de tomàquet

-PRIMER PLAT (A ESCOLLIR UN:)-

Tronc de lluç de Palangre a baixa temperatura amb salsa d’ametlles i xips de carxofes

Lassanya de bacallà confitat a l’all amb samfaina i fina beixamel de gambes

Raviolis de pasta Won-ton farcits d’ànec confitat i puré de carxofa amb crema de foie

Llom de bacallà salvatge brassejat amb verduretes al buit i coulís de tomàquet

 

-SEGON PLAT (A ESCOLLIR UN)-

Timbal de costella de porc ibèric confitada amb poma Golden, embolicat amb bacó fumat i reducció de teriyaki i alga nori

Medallons de secret ibèric amb lacat oriental i parmentier de ceps

Entrecot al gust (planxa, roquefort, pebre verd)

Xai confitat i glacejat amb saltat d’espàrrecs bladers, bolets i tomatetes (supl. 2€)

-POSTRES-

Pastís casolà semi-fred de xocolata amb infusió de maduixa

Copa de mató amb crema catalana i aroma de canyella

Sorbet de llimona amb menta

 

-CAFÈS O INFUSIONS-

BODEGA: Vi blanc Cèntum D.O. Rueda, negre criança la Flor de Montsant i aigua. Cava brut Nature

Loading